Brazilska depilacija

Brazilsko depilacijo je francosko plemstvo uporabljalo že v 17. stoletju, ime pa je kasneje dobila po državi Braziliji, od koder izvira moderna praksa depiliranja. Skozi čas se je razvila v eno najpomembnejših oblik depilacije.   


Le katera med nami si ne želi biti zapeljiva in urejena? Brazilska depilacija je postala pomemben del vsakodnevne urejenosti, saj nam daje občutek osebnega zadovoljstva, pozitivno vpliva na naše počutje in samozavest.


Zakaj je brazilska depilacija priporočljiva in pomembna?


Raziskave kažejo, da brazilska depilacija zagotavlja visoko higieno intimnega predela. Potrjujejo tudi, da nam daje samozavest in osebno srečo ter psihično boljše počutje. Dlake na tem področju bodo v primerjavi z britjem rasle počasneje in bodo vedno tanjše, vaša koža pa bo ostala gladka dlje časa.


  brazilska depilacija ljubljana

Zakaj se odločimo za brazilsko depilacijo?


Rezultat brazilske depilacije je neverjeten. Po depilaciji intimnega predela preprosto lahko rečemo, da smo vedno urejene in čiste. Koža po brazilski depilaciji je mehka in prijetna na otip. Intimni predel je privlačen in zapeljiv. Ne glede na naša leta je koža polna sijaja, mladosti in izzivalnosti. Vedno smo seksi in zapeljive.


Osebno zadovoljstvo po brazilski depilaciji je pomembno za vas! Zakaj bi torej z njo odlašale?

Braziljska Depilacija  

Kam se odpraviti na brazilsko depilacijo v Ljubljani? Zakaj v salon lepote Helena?


V našem salonu brazilsko depilacijo opravlja kozmetičarka s strokovno izobrazbo kozmetičnega tehnika in večletno prakso. Depilacijo naredimo v prostoru, ki je intimen ter namenjen samo vam. Preden začnemo s samo depilacijo, kožo pripravimo. Nanjo nanesemo kremo, ki jo omehča in preprečuje bolečine. Zagotovimo vam nežen prijem in kvalitetno delo, ki se odraža v odličnih rezultatih.Po končanem postopku vam ponudimo masko v obliki lističa, s katero salon zapustite in si jo same odstranite po določenem času. Brazilska depilacija še nikoli ni bila tako prijetna izkušnja.

Ne odlašajte, odločite se za brazilsko depilacijo!