Storitve


VELA SLIM III 360°


Aparat Vela Slim III 360° je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa.

 Odlikuje ga vrhunski sistem, kar petih modernih tehnologij:
PREBERI VEČPREBERI VEČ

 

NEGA OBRAZA

Nega obraza je pomembna, da poskrbimo za lep, svež in zdrav videz kože na obrazu. Koža je organ, ki nas varuje pred zunanjimi vplivi iz okolice. Zato jo moramo negovati in zaščititi, da preprečimo njeno staranje in površinske poškodbe.


 
DE LUXE NEGA OBRAZA


Nega obraza je pomembna, da poskrbimo za lep, svež in zdrav videz obraza. Današnji tempo življenja povzroči, da koža prehitro podleže staranju, kar se pokaže v videzu povešene kože, vidnih gub, nepravilni barvi, podočnjakih, upadejo nam ustnice, pojavi se podbradek, vrat je zguban…Storitve


KOLAGENSKI LIFTING OBRAZA

LED TEHNOLOGIJA + BIPOLARNA
RADIOFREKVENCA + VAKUUM
ki so v svetu dokazane in najučinkovitejše za preprečevanje prezgodnjega staranja kože in brez plastične kirurgije.


 

DEPILACIJA


Kako do lepih in še bolj zapeljivih nog?
Depilacija je ena od rešitev.
Z depilacijo odstranimo dlake v globini kože in postopoma preprečimo njihovo rast. Tretma depilacije nam omogoči, da smo vedno urejene, samozavestne in zadovoljne.

 

PEDIKURA


Noge nosijo naše telo, a jim posvečamo premalo pozornosti. Z današnjim tempom in načinom življenja na stopala pozabljamo. Posledica tega pa so težave, ki na podplatih nastanejo. 

MADEROTERAPIJA


Z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo  vse do podkožja, kjer se nabira celulit in posledično podkožna maščoba. 


ALGAE PEEL OFF MASKA

Algae peel off maske so narejene na osnovi izvlečkov morskih alg. Njihova sposobnost je vlaženje kože, prožnost tkiva, odpravljanje drobnih gubic na predelu okoli oči in ust, ...
 

NOVO!
MASAŽA v POLOŽAJU STREŠICE

Masaža na raztezovalni mizi je najnovejši hit med masažami.  Če veliko presedite in občutite bolečine v mišicah, križu, hrbtu, nogah  je masaža v obliki strešice za vas rešitev. Že po prvem obisku so rezultati zagotovljeni.MASAŽA TELESA

Masaža ima močan sprostitveni in terapevtski učinek ter blagodejno učinkuje na počutje človeka. Stresu se ne moremo izogniti. Prijeten dotik in masažni gibi na telo delujejo blagodejno in prijetno.
 
 


APARATI V SALONU


Z uporabo vrhunskih aparatur v kozmetiki dosežemo optimalno zagotovljene rezultate glede na potrebo posameznika - preoblikovanje telesa, boljše počutje in ohranitev zdravja.


 


KOZMETIKA V SALONU


V našem salonu uporabljamo najboljšo kozmetiko za vas in vaše telo znamk Afrodita, Casmara, Ericson, Aroma herbal in Starpill.