Klasična nega obraza


Dejstvo je, da z redno nego obraza v kozmetičnem salonu odpravimo ali preprečimo nastanek poškodovane kože in se s tem izognemo številnim nepotrebnim lepotnim težavam.


Nega obraza je zelo dobra naložba za vsako obdobje našega življenja ker se z leti naša koža spreminja, zato so tudi nege obraza prilagojene različnim življenjskim obdobjem.


Vidna znamenja staranja kože se pojavijo okoli 25 leta starosti, ko se naravni proces regeneracije začne upočasnjevati.


Nega obraza je kozmetični postopek s katerim pomagamo naši koži ohranjati lep in svež videz ne glede na leta katera imamo. Lep in svež videz kože nam poveča samozavest in občutek mladosti .

 


V našem kozmetičnem salonu vam naredimo nego obraza, ki je primerna za posamezen tip kože.

Z kvalitetnimi kozmetičnimi izdelki za nego obraza so s tem zagotovljeni optimalni rezultati, ki navdušujejo. Postopek nege obraza vas bo presenetil z rezultati, kajti vaš obraz bo ponovno čist, lep, urejen in žareč za vas in vso okolico. Obrazna nega z algae peel-off masko pa vas bo navdušil.
Zakaj je nega obraza pomembna?


S staranjem kože se prične postopek razgradnje kolagena in elastina. Posledično koža postane manj elastična in čvrsta. Zgornja zaščitna plast kože se začne tanjšati in obrazne mišice začnejo popuščati, zato koža na obrazu postane povešena in posledično začnejo nastajati prve gube. Živčevje tkiva postaja šibkejše in obrambne celice manj aktivne. Zunanji vplivi ( veter, mraz, sonce….) vplivajo na kisikove celice v podkožju. Koža zaradi slabega delovanja na sebe veže manj vlage, zato postaja izsušena in starikava. Staranje kože je naraven proces, ki se ga ne moremo izogniti. Vendar lahko z ustrezno nego obraza in z primerno zaščito kože preprečimo oziroma zaustavimo prehitro staranje kože.


Lepa in urejena gospa oz. gospodična je vedno zadovoljna in samozavestna in za okolico privlačna. Zažari s svojo žensko lepoto in navdušuje sebe in vsakogar, ki je v njeni bližini.