Kozmetika v salonu

V našem salonu vam poleg storitev nudimo tudi širok nabor kozmetike, da boste izgledale in se počutile najboljše. V naši ponudbi lahko najdete izdelke blagovnih znamk Afrodita, Casmara, Ericson, Aroma Herbal in Starpil.
 

AFRODITA


Kozmetika Afrodita je vodilna slovenska kozmetična hiša z visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki. Njihova vizija strmi k neustavljivemu razvoju visokokakovostnih, naravnih, inovativnih ter uporabnikom in okolju prijaznih kozmetičnih izdelkov.


 

CASMARA


Casmara je svetovno znan španski proizvajalec profesionalne kozmetike.


Osnova vsake nege je algae peel-off maska - prva obrazna in telesna maska s peel-off  tehnologijo in morskimi algami. Maska je najbolj iskana in znana na vseh delih sveta. Trenutno so inovativni Casmara izdelki za profesionalno nego in nego doma na voljo v več kot 60 državah po vsem svetu.


 

ERICSON 


Kozmetika Ericson je francoska znamka in v Evropi vodja v predstavljanju inovacij. Specifična je po celovitih, inovativnih in strokovnih rešitev za vse kozmetične težave. Omogoča nam individualne programe za vsako stranko.
 

AROMA HERBAL


Kozmetika Aroma Herbal je slovenska blagovna znamka naravnih kozmetičnih proizvodov. Aroma Herbal se kaže v višjih standardih izdelkov za telo na bazi aromaterapije. Ponosni smo na izdelek, ki je slovenski proizvod visoke kakovsti. 
 

STARPILL  VOSKI 


Špansko podjetje je proizvajalec izdelkov Starpill, ki se uporabljajo za depilacijo. Inovativne formule in izjemni izdelki Starpill vsebujejo najboljše naravne učinkovine, ki so končni rezultat večletnih izkušenj.