Depilacija

 Da bo vaša koža mehka in gladka, ve pa se boste počutile najboljše!


V salonu vam zagotovimo kvaliteto, ki je višja od cene.

V današnjem času se depilaciji ne moremo izogniti. Z depilacijo izkoreninimo koren dlake v globini kože. Depilacija je tretma, s katerim dosežemo, da preprečimo globinsko rast dlake. Rezultat depilacije je fantastičen, saj dlake postanejo tanjše, mehkejše in redkejše. Prijeten dotik na predelu kože, kateremu namenimo depilacijo pa je pika na i.

depilacija telesa

DEPILACIJA TELESA 


Depilacija je odstranitev dlak pod površino kože na različnih delih telesa: to so dlake na nogah, rokah, bikiniju, hrbtu, pod pazduho, na obrazu… Uspeh kvalitetne depilacije je v tem, da dlako v celoti odstranimo z korenino v globini in jo postopoma izkoreninimo. Z depilacijo  dosežemo , da s časom dlaka postane tanjša in redkejša.


Več o depilaciji >>Več o depilaciji >>


Depilacijo telesa naredimo s smolo, ki je sestavljena iz visoko kvalitetnaga čebeljega voska in borove smole. Postopek depilacije je učinkovit tudi pri najbolj trdovratnih dlačicah. Smola se zaradi primerne temperature v celoti oprime cele dlake in dlako odstrani z korenino v globini, kar pomeni, da dlaka počasneje raste in se postopoma izkorenini.External link opens in new tab or windowPokličite nasPokličite nas Pišite namPišite nam

brazilska depilacija


BRAZILSKA DEPILACIJA


Brazilska depilacija nam omogoča videz urejenega intimnega predela, ki je najbolj oseben predel ženskega telesa. Razlog tega je, da mora postopek biti izveden na strokovni način z izkušeno kozmetičarko. Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi redkejša rast dlake.Dlake morajo biti pred depilacijo dolge vsaj dva do tri milimetre. Po depilaciji intimnega predela moramo poskrbeti, da je koža čista, redno oskrbovana z primerno kremo intimnega predela. Tako preprečimo vnetje, vraščene dlake in mozoljčke.


CENA:  25€ (20 min)


External link opens in new tab or windowPokličite nasPokličite nas Pišite namPišite nam