Preoblikovanje telesa z aparati 

VELA SLIM III 360°


Aparat Vela Slim III 360° je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa. Odlikuje ga vrhunski sistem, kar 

petih modernih tehnologij:

LED TEHNOLOGIJA + BIPOLARNA RADIOFREKVENCA + INFRARDEČA SVETLOBA + VAKUM + ROTACIJSKA MASAŽA

ki so v svetu dokazane in najučinkovitejše.

S sistemom VELA SLIM III 360° so rezultati vidni že po prvi terapiji. Postopek je prijeten, zato lahko med terapijo počivate in uživate vidne pozitivne rezultate.


External link opens in new tab or windowPokličite nasPokličite nas Pišite namPišite nam

 

 

ELEKTRIČNA STIMULACIJA


Električno stimulacijo izvajamo z električnimi tokovi, ki vplivajo na živčevje in povzroči krčenje mišic. Z draženjem motoričnih živčnih vlaken povzročimo maksimalno aktivnost mišic podobno kot pri športni aktivnosti.  Z draženjem mišic zmanjšamo maščobne obloge, izboljšamo tonus kože in pravilno oblikujemo mišico.


Terapija je zelo priporočljiva pri hujšanju in anticelulitni terapiji. Pred začetkom električne stimulacije namestimo trakove in pod njih namestimo elektrode na predele, kjer se želimo znebiti celulita ali zakrčenost mišice.


CENA: 28€ (40min)


External link opens in new tab or windowPokličite nasPokličite nas Pišite namPišite nam


 

PRESOTERAPIJA – LIMFNA DRENAŽA


Aparat za presoterapijo izvaja limfno drenažo. Gre za revolucionaren proces, ki spodbuja naravne telesne funkcije in je tehnika fizioterapevtskega izvora. Računalniško nadzorovan sistem kompresije napihne posamezne dele, ki stiskajo in pospešujejo pretok celične tekočine po telesu in s tem odvajanje v telesu nakopičenih strupov in maščobnih oblog.


Pred začetkom presoterapije telo pripravimo na priklop. To pomeni, da predele podplatov, nog, trebuha in rok oblečemo v oblačila, ki so namenjena zato, da skupaj z aparatom dosežemo  učinek presoterapije.


CENA:  25€ (30min)


External link opens in new tab or windowPokličite nasPokličite nas Pišite namPišite nam