Nov
2

Naše vsakdanje življenje preplavljajo podobe lepotic in influencerk v vseh starostnih obdobjih. Skoraj ne opazimo razlik med dvajsetletnicami in petdesetletnicami. Tudi same posegate po orodjih za oblikovanje fotografij, preden jih pošljete v javno objavo?
More...

Sep
29

Hladnejše temperature prinašajo spremembe v naše garderobne omare. Lahka in ohlapna oblačila bodo zamenjala toplejša in debelejša. Kaj pa vaša kozmetika in nega obraza? Ostaja nega kože na obrazu skozi leto enaka ali jo tudi prilagajate glede na vremenske razmere?
More...

Aug
31

Ignoriranje manj prijetnih situacij še ne pomeni, da smo pozitivni v razmišljanju. Je zgolj pobeg od reševanja problemov. Pozitivno razmišljanje vključuje tudi soočanje z neprijetnimi situacijami in problemi, ki pa se jih lotevamo na bolj pozitiven in produktiven način.
More...

Jul
26

Poletje je v polnem zamahu, prav tako obiskovanje plaž in kopališč. To pomeni, da so stopala znova deležna maksimalne izpostavljenosti različnim elementom, kot so pesek ter ostre skale in kamni na plaži, pa tudi klor v bazenih. Razpokane pete pogosto povzročajo nelagodje ali celo bolečino.
More...

Jun
21

Hujšanje v trebuh

21. Jun 2022

Telo in presnova se z leti spreminjata, kar se opazno odraža tudi na našem počutju in izgledu. Prve znake nabiranja maščobe zaznamo, ko si zapenjamo hlače in krila, odvečna trebušna maščoba pa se nam kar povesi preko pasa oblačil. Občutimo nejevoljo in zgroženost nad spremenjenim izgledom našega telesa.
More...

May
24

S prehodom na poletje se je zamenjal tudi nabor poletne obutve. Vedno je zabavno potegniti ven svoje najljubše sandale in čevlje za poletno sezono. Tudi natikači, japonke, Allstarke in cokli so nepogrešljiv del poletne obutve, nekatere s svojo obliko odkrivajo tudi naša stopala, pete in nohte na nogah.
More...