Peel-off maska


Kozmetika CASMARA je znana po algae Peel- off maski. Sestavljena je na formuli gel + prah. To pomeni, da se gel in prah skupaj zmeša v zmes iz katere nastane maska. Peel- off maska se prilagodi celemu obrazu. Algae peel-off masko nanesemo pa tudi na vrat, usta in oči.


Njena posebnost je tudi ta, da ima moč delovanja 24ur. Po odstranitvi maske je obraz vidno bolj čvrst, oživljen in pomlajen. Po negi obraza z peel-off masko, masko odnesete s seboj in jo v njenem času delovanja lahko uporabite tudi doma.


External link opens in new tab or windowPokličite nasPokličite nas Pišite namPišite nam


Peel-off maska je znana in cenjena po celem svetu. Uporabljajo jo tudi zvezdnice in na njo prisegajo z neverjetnimi rezultati.Algae pell-off maska ima takojšnji viden rezultat. Peel-off maska zaradi sestavin znižuje temperaturo kože do 6°C in zato se obrazne mišice krčijo. Hladini učinek pripomore k temu, da učvrsti kožo, okrepi imunski sistem in zdravi gube. Nanos mask na predelu okoli oči spodbuja limfno drenažo in preprečuje nabiranje vode v tkivu in tako zmanjšuje podočnjake in zabuhlost ter temne kolobarje okoli njih.

Nanos maske na ustih spodbudi k delovanju mišice obrazne mimike. Zato se gubice skrčijo in videzno izginejo. Popolno prileganje maske na celoten obraz ( oči, usta, vrat ) pomaga pri oblikovanju obrazne konture, učinek pa je še posebno viden na drobnih gubicah okoli oči in ust. Zahvaljujoč njihovim aktivnim sestavinam maske izboljšujejo prožnost tkiva in zmanjšujejo mikro kožni relief. To pomeni, da zdravi mehansko poškodbo tkiva.